Over 'Stichting' Genade van God'

Vanaf dag 1 helpen we onze klanten de basis voor succes te leggen. Dat is onze focus. De beloning voor een goed afgeronde klus is voor ons de mogelijkheid om méér te doen. Daarom geloven we dat tevreden klanten die ons bij anderen aanbevelen de sleutel tot ons succes zijn.

ORGANISATIE

Stichting 'De genade van God' is opgericht door de pastor Alphonse Tshuma uit een kleine stadje te zaltbommel.

Pastor Tshuma is zelf afkomstig uit Congo samen met zijn vrouw Debora Tshuma.

Hij woont al gedurende 16 jaar met zijn gezin in Nederland en heeft in het verleden al veel hulp aangeboden aan verschillende arme dorpen in Afrika.

Pastor Tshuma was al eerder in zijn jonge jaren uitgekozen door Jezus Christus hem zelf om hem te dienen. Al zo'n 30 jaar ongeveer werkt hij voor God als pastor, en sinds die tijd heeft hij al veel kunnen betekenen voor God en de Kerk. Hij werd wereld wijd opgeroepen om God te dienen van Afrika tot Europa. Ook heeft hij meegeholpen met het opstichten van velen kerken en ook zo heeft Pastor Tshuma al veel werk kunnen doen voor God en de mensen wereldwijd.

Met al zijn ervaring is hij uiteindelijk gevestigd in Nederland en ook hier zet hij Gods werk voort.

KERK DIENST

Pinkstergemeente Genade van God / Grace of God

De kerk genade van God is opgesticht op 8 november 2013 te Zaltbommel.

Het begon eerst bij Pasteur Alphonse thuis samen met zijn gezin en kennissen. Na velen gebeden heeft God ons verhoord en begin oktober hebben we de mogelijkheid gekregen om in een zaal verder te gaan.

We danken God voor alles wat hij voor ons gedaan heeft en blijft doen, we zijn overtuigd dat God zelf ons de kans heeft gegeven om veel  mensen naar hem toe te brengen en samen met de stichting veel kunnen betekenen voor de vergeten mensen in Afrika.

U bent van harte welkom om ook deel te nemen aan onze diensten, de kerk is open voor iedereen.

De openingstijden van de kerk zijn:

Vrijdag avond van : 18:30 - 20:30

Zondag van: 10:00 - 12:00

Adres: klipperstraat 3 , 5301 TR , Zaltbommel

Voor mensen die gebed nodig hebben kunnen ook deelnemen aan de dienst op de woensdagen bij pastor Alphonse Tshuma thuis van 18:30 - 19:45

Adres: Hoogaarsstraat 19 , 5301 XS , Zaltbommel

Voor meer info kunt u contact opnemen met 2 van onze secretaressen op de nummers:  0615135281 en 0653994466

VRIJWILLIGERS / BIJ ONS WERKEN

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om onze team te komen versterken.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures, stuur dan gerust een berichtje.

Uw wensen en interesses

Onze vrijwilligerscoördinator kijkt samen met u wat aansluit bij uw wensen en interesses. U bepaalt zelf hoeveel tijd u heeft en welke tijden het beste uitkomen. Dit wordt vastgelegd in een overeenkomst. Ingeval u wilt stoppen met het vrijwilligerswerk kunt u dit altijd aangeven. Tijdens uw werk als vrijwilliger is er altijd een contactpersoon bij wie u met uw vragen terecht kunt. Ook zijn er speciale vrijwilligersbijeenkomsten.

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/