Wat we doen:

De stichting draagt de Naam ‘’genade van God’’ omdat we ook werkelijk merken dat alle genade van God afkomstig is. En hij de enige is die iemand genade kan bieden.

De stichting is gevestigd in de gemeente Zaltbommel.

De taken die we uitvoeren:

1. A - Het bevorderen van ontwikkeling en de sociale en maatschappelijke betrokkenheid van kansarme kinderen en vrouwen;

B - Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zijn verband houden of daartoe bevordelijken kunnen zijn.

De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door:

2. - Het bevorderen van sociale ontwikkeling van vrouwen, meisjes en kinderen door middel van onderwijs. Opleiding, Cultuur, begeleiding van weeskinderen, gehandicapte en kansarme kinderen. Sociale integratie, humanitaire en medisch hulp –

- Het bevorderen van duurzame ontwikkeling in de wereld door het aanmoedigen van de deelneming van vrouwen en jongeren in de ontwikkeling van hun dorpen, hun omgeving, de bestrijding van de criminaliteit, geweld. Analfabetisme, aids, hongersnood, seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) en andere ziekten;

- Het verzorgen van bewustwordingsprogramma’s over gezondheidszorg; waaronder begrepen te verzorgen van informatievoorziening over hygiëne en preventie van ondervoeding, het opzetten van een mobiele kliniek en de strijd tegen aids en andere ziekten.

- Het verzorgen van programma’s om lokale en ambachtelijke initiatieven met steun van microprojecten te ontwikkelen.

- Het verzorgen van trainingsprogramma’s voor schoolverlaters’

- Het verzorgen van programma’s om kinderhandel, moderne slavernij en kindermishandeling te bestrijden;

- Het verzorgen van een evangelisatieprogramma en het stichten van kerken, waaronder begrepen het verkondigen van het goede nieuws van Jezus Christus en de distributie van bijbels en Bijbelse handboeken (Mattheüs 28: 19-20)

3. - De stichting dienst het algemeen belang.

Consulten

Tijdens ons eerste consult bespreken we je doelen. Ons doel is te begrijpen wat je nodig hebt, zodat we samen een plan kunnen maken.

Strategische planning

We combineren jaren ervaring met frisse ideeën om uitdagingen aan te gaan en je te helpen plannen voor de toekomst.

1-op-1 Aandacht

Iedereen kan een plan maken - wij willen dat je het ook uitvoert. Daarom staan we altijd voor je klaar met het advies dat je nodig hebt.

Alle donaties zijn welkom.

Jij doet het weg, Jij maakt andere weer gelukkig.

Dus ivp het weg te gooien doneer naar onze stichting  'Genade van God'  want er zijn meer  mensen die alle hulp kunnen gebruiken. Alvast Bedankt!

We verzorgen maaltijden voor de arme mensen in de dorpen, sommige van hen hebben al dagen niets gegeten en het is aan ons om hen te helpen. Samen met een aantal locale bewoner/moeders van de dorpelingen hebben we geregeld dat er maaltijden kwamen voor de kinderen. Met jullie donaties kunnen we meer kinderen voeden en verzorgen met materialen te geven aan de moeders die hen kunnen helpen om hun eigen maaltijden voor te bereiden.

Danzij jullie hulp hebben we dit jaar weer spullen kunnen doneren zoals, kleding, voedsel, apparatuur, kinderspelletjes, ziekenhuisspullen en nog veel meer.

Maar we zijn er nog lang niet er zijn nog zoveel mensen die onze hulp nodig hebben..

Op plaatje 2 hieronder ziet uw een kapotte elektriciteit draad levensgevaarlijk en op zulke plekken spellen kinderen, door de regen kan het nat worden en uw zegt het al.. dit zijn pas een paar dingen die wij aan willen werken.

Dus we hopen met jullie donatie dat we nog meer mensen kunnen helpen/bereiken, en onze doelen kunnen voorzetten niet alleen voor een veilige leefomgeving voor de kinderen maar ook een betere toekomst. DUS... HELP JIJ ONS OOK VANDAAG?

Voor meer foto's en video's kijk op onze facebook: https://www.facebook.com/stichtinggenadevangod

DONEREN

Steun ons via:

Rekeningnummer: NL06ABNA0465042023

Adres vestiging:

Vereniging: Stichting ''de Genade van God''

Handelsregister: 58686924

Straat + Huisnummer: Hoogaarsstraat 19

Postcode/vestigingsplaats: 5301 XS Zaltbommel

Land: Nederland

2 USED PRODUCTS 4 SALE

Naam: Jos Seller